Hulpteams

Wees elkaar niets schuldig, behalve liefde, want wie de ander liefheeft, heeft de gehele wet vervuld.
Romeinen 13:8

Dienen is een Bijbels begrip. Het is afgeleid van het woord dyakonos wat dienen betekent. Dienen is elkaar helpen en tot steun zijn. In de Brug vinden we het belangrijk om er voor elkaar te zijn. In de Bijbel kun je lezen dat de kerk het gezin van God is, en dat de gezinsleden elkaar helpen. Zo ontvangt iedereen die het nodig heeft hulp en iedereen die hulp geeft leert daarvan.

In de Brug zijn verschillende hulpteams die allemaal hun eigen taak hebben.

Geestelijk hulpteam
Hier kun je terecht als je geestelijke problemen of vragen hebt hebt. Boosheid, gekwetstheid, doelloosheid, verdriet, enz komen in ieders leven voor maar soms kan het zo’n beslag leggen op je leven dat je erdoor gehinderd wordt.
De leden van dit team zijn geen professionele hulpverleners, maar kunnen tot steun zijn door naar je te luisteren en voor je te bidden. 

Contact persoon Inge Schaft.

Praktisch hulp team
Hier kun je terecht als je hulp nodig hebt op praktisch gebied, zoals boodschappen, klusjes, koken bij bv ziekte, of een ritje naar het ziekenhuis. De leden van dit team willen je graag van dienst zijn wanneer je dat zelf om de een of andere reden (tijdelijk) niet lukt.

Contact persoon Ineke Meijer.

Financieel hulp team
Hier kun je terecht als je problemen hebt met het op orde krijgen of houden van je financiën. De teamleden van dit team geven geen geld, maar kunnen wel adviseren over het beheren van je financiën. Ook helpen ze bij het invullen van formulieren (bijvoorbeeld pensioenformulieren, aanvragen van uitkering etc.).


Contact persoon Gerard Offerman.

Vragen aan het hulpteam?

Mail u uw vraag naar hulpteam@debrugnieuwkoop.nl of gebruik de onderstaande opties.

Coördinator hulpteams: Ria van Middelkoop
Verantwoordelijk oudste: André de Meij

Selecteer een team voor uw hulpvraag